Friday 19 November 2010

SOLITARY CONFINEMENT


Szóvalhogy az van, hogy ettől a motortól zeng most a fél világ, ezért raktam fel ide. A neve Solitary Confinement, ami valami olyasmit jelent, hogy 'magánzárka'. Meglehetősen megosztja a kétkerekű-rajongók táborát. Engem is megoszt. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Krva jól néz ki, meg minden, de mire jó? Úgy néz ki, mint egy triál motor és kész.
Persze tudjuk, hogy a kustomizálás nem feltétlenül a lovagolhatóságról szól. Ez már művészet. És ha annak tekintjük, akkor el kell fogadnunk, hogy tényleg szép, meg hogy pl. egy filmben abszolút megállná a helyét, ahol el tudjuk hinni, hogy a futur főszereplő órákon át lovagolja, és a tank nem fogy ki 10 perc alatt, és a segge nem lesz bőrkeményedéses 2km után. Na de tényleg nem fikázni akarom.
Én azt hiszem, a motorral kapcsolatos véleményemet a BIKE EXIF-en fogalmazta meg a legjobban egy kommentelő: "It is beautiful art. Too bad that it happens to take up some useful motorcycle parts." Csodálatos alkotás, kár, hogy használható motoralkatrészekből készült.
Aki meg akarja nézni, az viszont szépen húzzon el Yokohamába, mert dec.5-én ott fogják bemutatni a Mooneyes Hot Rod Custom Show-n






No comments:

Post a Comment